Nga 2271 metra lartësi, Presidenti Meta jep një mesazh për shqiptarët (VIDEO)

Presidenti i Republikës Ilir Meta i është drejtuar me një apel shqiptarëve të Shqipërisë që të vijnë për të vizituar bjeshkët e Prevallës në Kosovë.

Mesazhin Meta e ka dhënë në majën e Oshlakut, në një lartësi prej 2217 metrash, mesash të cilin e ka shpërndarë në median sociale.

“Të dashur miq ju përshëndes këtu nga maja e Oshlakut, 2217 metra mbi nivelin e deti në bjeshkët përrallore të Prevallës.

Ndaj do doja tju ftoja të gjithë t’i vizitoni këto bjeshkë të jashtëzakonshme, mjaft oskigjenuese, mjaft frymëzuese, mjaft të shëndetshme dhe njëkohësisht që të bëjnë më optimist për të arritur maja më të larta”, shprehet Meta.

Video:

Përshëndetje nga maja e Oshlakut

Posted by Ilir Meta on Thursday, August 9, 2018

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close