Rrëshqet sasi e madhe e baltës në Zvicër, bllokohen rrugët (Video)

Në Zvicër është filmuar rrëshqitja e një sasie të madhe e baltës që ka shkatërruar gjithçka para vetes.

Për shkak të shirave të rrëmbyeshëm nga malet në Shamozo, ka rrëshqitur një sasi e madhe e baltë dhe copëza të gurëve, transmeton Telegrafi.

Dhe për shkak të shpejtësisë së madhe të rrëshqitjes nga malet, është krijuar kaos në një zonë të banuar, ku qytetarët filmuan momentin kur rrëshqet balta dhe mbulon një shesh ku po mbahej një panair.

Siç mund të shihet në video e publikuar më poshtë balta dhe copëza të gurëve binin në rrugë, mbi vetura dhe shtëpitë e ndërtuara afër.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close